RO Study
👤
Ardeleanandreea
Ardeleanandreea
14-03-2016
Fizică
a fost răspuns
formula densitati ??
Răspuns :
Elev1234561
Elev1234561
14-03-2016
desitatea =masa supra volum
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABCDA'B'C'D' Prisma Patrulatera Dreapta Cu Bazele Patrate Reprezinta Schematic Un Suport Pentru Umbrele . Segmentul [AP] Reprezinta O Umbrela Care Se Sprijina
Pe Laturile [Ox Si [Oy ale Unghiului xOy Se Iau Punctele A Respectiv B Astfel Incat [OA]≡[OB]. Mediatoarele Segmentelor [OA] SI [OB] Se Intersecteaza In Puncte
Buna!Pana Maine Tre' Sa Ma Pregatesc La Olimpiada La Biologie !Am Invatat Dar Am Nevoie Si De Toate Bolile Ochiului Urechii Limbii Nasului Si Pielii
Care Erau Legile lui Mendel? Mi Le Puteti Explica Pe Scurt? :)
Pe Un Teren Lung De 52 M s Au Plantat Cate 6 Pomi Pe Rand,acesta Fiind Dispuse Pe Latime,la Distanta 3 M Unele De Altele. Cati Pomi Au Fost Necesari , Stiind Ca
Cum Se Demonstreaza Ca Opera Apratine Unei Fabule\basm\nuvela\schita\roman?
Daca Suma A 5 Numere Naturale Consecutive Se Imparte La 3,se Optine Catul 10.aflati Numerele.
Explicarea Titlui "Cadou"scrisa De Ion Luca Caragiale...va Rog Frumos Cine Ma Poate Ajuta Trb Sa Fie De 8-9 Randurii
Suma Dintre Dublul Primului Nr. Si Triplul Celui De-al Doilea Este 2488. Impartind Primul Nr, La Sfertul Celui De-al Doilea Obtinem Catul 3 Si Restul 2. Aflati
Doua Stilouri Si 3 Creioane Costa 15 Lei , Iar 5 Stilouri Si 6 Creioane Costa 36 De Lei. Ce Rest Voi Primi De La 20 De Lei , Daca Voi Cumpara 2 Stilouri Si 2 Cr