RO Study
👤
Cocastanica
Cocastanica
14-03-2016
Matematică
a fost răspuns
cate jumatati formeaza 4 sferturi
Răspuns :
Mihaeladinca81
Mihaeladinca81
14-03-2016
4 sferturi formeaza doua jumatati.
Answer Link
Borcau
Borcau
14-03-2016
4 sferturi =2 jumatati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dezvoltati Propozitia Simpla , Data Adaugandu-i : A) Un Atribut Adjectival , Un Atribut Substantival Genitival Si Un Complement Direct . Propozitia Simpla Este
3. Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia : Modul De [tex] \frac{x-1}{3} [/tex]incheiem Modulul=7
Aria Totala A Unui Paralelipiped Dreptunghic Este Egala Cu 25 Cm Patrati, Iar Lungimea Diagonalei Acestuia Este De 12 Cm. Determinati Suma Lungimilor Tuturor Mu
La Un Spectacol Au Asistat 978 Barbati.daca Ar Mai Fi Fost 78 De Femei , Atunci numarul Femeilor Ar Fi Fostegal Cu Cel Al Baietilor .copii Auparticipat Cu 539
La Un Spectacol Au Asistat 978 Barbati.daca Ar Mai Fi Fost 78 De Femei , Atunci numarul Femeilor Ar Fi Fostegal Cu Cel Al Baietilor .copii Auparticipat Cu 539
Solo(alone) Travellers Get Huge Advantages For Taking A Journay In Their Own Hands.Experiences That Came Out Of Traveiiing Alone Will Influence You And Your Wor
Cine Imi Poate Da Semnificatie Versurilor "din Podoaba-ntreaga A Vieti Lui/nu-i Ramase Bietul Nici Macar O Foaie" Din Poezia "copacul" De Carmen Sylva..am Nevoi
Un Nr.aeste Cu 2 Mai Mare Decat Un Nr.b.Triplu Lui B Este Egal Cu Dublul Lui A. Afla Cele 2 Numere.
Poretretul Lui Budulea Taichii
Ale Mele Merg La Film. Ce Caz Si Fct Sintactica Are "ale Mele"?