👤

Cine poate sa mi dea un referat cu tilul Casa groazei

Răspuns :

Într-o zi m-am dus la pădure cu niște prieteni. Pe drumul spre loc, am rămas în urma grupului. În spatele meu am auzit pași ciudati. M-am întors speriata, dar nu era nimeni. De-a lungul drumului am mers, pașii au fost din ce în ce în ce mai înfricoșători. Am alergat și s-au întors aproape de prietenii mei. Le-am spus ce mi s-a intamplat. Ajungând la pădure, am pătruns în întunericul ei tot mai mult. După câteva ore de cand mergeam incepuse sa se faca intuneric. Am decis să mergem acasă, dar nu știam drmul. Ne învârteam intr-un cerc de mai multe ori, până când am găsit o casă mare, veche, pe jumătate demolată. Împreună cu un prieten am intrat în casă. Inca de la intrare am văzut agățat capul unui copil pe un candelar. Am fugit spre prima camera pe care am văzut-o pentru că nu a putut găsi ușa . Am vazut multi copii legati pe pat, și un bărbat înalt, cu cuțite ascuțite. Am fugit aproape moarta de frică, și, printr-un miracol, am reușit să iesim. Le-am spus si celorlati si au fugit departe de casa.  În spatele nostru s-au auzit zgomote puternice ca si cand cineva se uita atent. Dintr-o dată, în stânga noastră a fost o umbră. M-am întors și am văzut pe omul din casa bantuita. El a ținut în mâna dreaptă securea a cărui lamă strălucea în întuneric. Am început să țop și să ruleze în toate direcțiile. După ceva timp, am ajuns acasă magic. I-am spus părinților mei ce s-a întâmplat, dar nu mă credeau. A doua zi, cu toate acestea, am aflat că unul dintre prietenii mei nu au ajuns acasa. I-am dat poliției toate indiciile necesare în speranța că vor găsi acea casa. Dar nu au reusit. Casa din pădure a dispărut ca și cand nu a fost niciodată acolo, iar dispariția fetei a ramas un mister pana in zilele noastre.