RO Study
👤
Darieea
Darieea
13-03-2016
Limba română
a fost răspuns
vreau o propoziti cu cuvantul hotărî
Răspuns :
Felix212
Felix212
13-03-2016
Tata hotari unde voi merge la liceu.
Answer Link
Anda121
Anda121
13-03-2016
El se hotărî ca de mâine sa își facă teme suplimentare la limba romana.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
402. Câtul Împărțirii A Două Numere Este 5, Iar Restul 27. Dacăadunăm Deîmpărțitul, Împărțitorul, Câtul Şi Restul Obținem 287.Află Numerele.
Ajutor Vă Rog Frumos! Trebuie Încercuită Litera Corespunzătoare Corecta
2. Comentează Opoziţia Trecut-prezent Sugerată De Versurile 3 Şi 4 Din Prima Strofă. "ș-au Fost Atât De Viata Pline,si Azi Se Sting Asa Ușor" Rondelul Rozelor C
VA ROG EU AM NEV DE EX 6 8 ȘI 9 ÎMI PUTEȚI FACE MĂCAR 2 VA ROG EU RPD DAU COROANA SI 30 PUNCTE
Bună Ziua !Mă Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva La Acest Exercițiu?Am Nevoie De Persoană Care Se Descurcă Destul De Bine La Matematică ...va Rog FrumosExercițiul A5
3. Verbul Subliniat În Enunțul ,,Nu Stiu Dacă «Eminescu - Poet Național» A Devenit, Astăzi, Un Brand(cum E La Modă Să Se Spună...).“ Este:a. Predicativ;b. Auxil
Scrie Propoziții În Care Să Ai Trei Substantive Și Un Pronume Un Substantiv Numărul Plural Genul Feminin Și Două Adjective Un Verb La Persoana A Treia Numărul S
4. Maria Are O Colectie De Timbre. Ea A Mai Cumpărat 15 Timbre Pe Care Le-a Adăugat Colecţieiși A Folosit 9 Pentru A Trimite Scrisori. De Ziua Ei, Maria A Primi
Ajutorr Va Rog!!! Am Nevoie Urgent
Asociază Textul Charlie Și Fabrica De Cicolata Cu Un Alt Text Prezentând O Asemănare Și O Deosebire. URGENT DAU PUNCTE CALUMEA!!!