RO Study
👤
Roby021
Roby021
13-03-2016
Limba română
a fost răspuns
trăsături morale ale lui matei
Răspuns :
LadyWifi
LadyWifi
13-03-2016
Care Matei specifică ? Nu avem de unde să ştim!
Answer Link
Teachiu
Teachiu
13-03-2016
Care Matei specifică ? Nu avem de unde să ştim!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Am Inteles Reactiile Chimice , Mai Bine Spus Nu Stiu Ce Rezulta Din Combinarea A 2 Compusi Simpli.Ex.K2O+H2O =CaO+CO2=CO2+KOH=
Un Circuit Este Format Dintr-o Baterie Cu Tensiunea Electromotoare(t.e.m) 12 V Si Rezistenta Interna 0,2(ohmi),un Rezistor De 4(ohmi) Si Un Intrerupator.Intreru
Mama Teodorei A Cumparat Doua Bucati De Dantela In Lungime Totala De 15 M.una Dintre Bucati Este Dublul Celeilalte .cati Centimetri Are Fiecare Bucata?
La Dilatarea Termica Distanta Dintre Moleculele Corpului.....se Mareste?nu Se Modifica?se Micsoreaza?care?
Buna! Am Nevoie De Ajutor Pentru Un Ex Pe Care Il Am Ca Tema Pentru Maine. Cerinta Este Urmatoarea: Scrieti Felul Propozitiei Dupa Alcatuire Si Dupa Scopul Comu
Determinati Doua Numere Reale Pozitive, Stiind Ca Produsul Lor = 16, Si Raportul Lor = 4Imi Puteti Explica?
Intre Multimile { 5 ; 3 Supra 7 } si { X ; 210 } Exista O Proportionalitate Inversa. Calculati-l Pe X . VA ROG MULT SA MA AJUTATI AM NEVOIE URGENT !!!!!!
Formula Descompusa A Expresiei X²+5x+6, Este Egala Cu...
1.Calculati In Cm Patrati: a) Aria Unui Triunghi Cu O Latura De 6 Dm Si Inaltimea Corespunzatoare Ei De 70 Cm. Alta Problema: 2.Aria Unui Patrat Este De
Trebuie Sa Fac Niste Propozitii Cu Niste Cuvinte In Limba Engleza,insa Aceste Cuvinte Sunt Amestecate.Trebuie Sa La Pun In Ordine Astfel Sa Se Formeze Propoziti