RO Study
👤
Anonimul006
Anonimul006
13-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum arata dreptunghiul in spatiu????
Răspuns :
Radulescugabri
Radulescugabri
13-03-2016
Dreptunghiul in spatiu este un paralelogram regulat
Answer Link
Jonz
Jonz
13-03-2016
Se vede(se deseneaza) ca un paralelogram.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Rezolvati-mi Exercitiile De Pe Foaie. Rog Seriozitate. MULTUMESC!
Afla Valoarea Literelor . t + 35 =69 d - 25 =64 96 - S =24 42 + U =64 cu Verificare Stiind Ca .a =31 ,b = A + 12 , C = B -10 ,calculeaza
Andrei Are De 6 Ori Mai Multe Timbre Decat Emil.Daca Andrei I-ar Da Lui Emil 12 Timbre,atunci Emil Ar Avea Cat O Treime Din Numarul Timbrelor Pe Care Le-ar Avea
Ilinca,Ciprian Si Teodora Au Impreuna 9 Lei.O Jumatate Din Suma Ilincai Este Egala Cu O Treime Din Suma Lui Ciprian Sau Cu Un Sfert Din Suma Teodorei.Afla Cati
Aflati Toate Numerele Naturale De 2 Cifre Care Sunt De 4 Ori Mai Mari Decat Suma Cifrelor Lor . Ma Intereseaza Cum Se Ajunge La Raspuns, Nu Doar Raspunsul, Nume
1200 Lei = ? Bani 1200 Bani = ?lei 4530 Bani =? Lei =?bani 48 Lei 127 Bani =? Bani 6 Supra 10 Din 1 Leu =? Bani 25 Bani = 6 Supra Cat Din 1 Leu
Aratati Care Este Parerea Voastra Despre Unele Filme Pt AdolescentiAratati Care Este Parerea Voastra Despre Unele Filme Pt Adolescenti Cu un Impact Foarte Puter
Ce Inseamna ,,The''??????????????????????????
Hey Toata Lumea! Am O Probmema URGENTA ! Si Tot Odata Simpla , Dar Imi Lipseste O Formula Idioata , Ofer Puncte Multumiri Si Toate Cele ..... Deci Sa Trecem
Suma A Trei Numere Este 225.Al Doilea Numar Este Mai Mic Decat Primul Numar Cu 3 Si Mai Mare Cu 3 Decat Al Treilea.Aflati Numerele.