RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-03-2016
Limba română
a fost răspuns
compunere: un inger pazitor
Răspuns :
Alexboss10
Alexboss10
13-03-2016
Un înger păzitor
Mama mea este‚ pentru mine‚ cea mai importantă persoană. Ea simte când ceva mă doare. O iubesc foarte mult. Mă ajută când mi-e greu. Ea e îngerul meu păzitor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exemple De Cefalopobe Va Rog Mult
Vă Rog Multttttttttt
8. Consideri Că Perioada Copilăriei Este Legată De Imaginea Casei Bunicilor? Justifică-ți Răspunsul, În 50 - 80 De Cuvinte, Valorificând Textul Dat. Textul Este
Rezumatul Textului Cuza Vodă Și Sultanul Pe Scurt Pentru Clasa A3-a Dacă E Corect Dau Coroana Și 5 Stele
Povestește În Scris Fragmentul Corespunzător Următoarei Idei Principale Bătrânul Explică În Mod Înțelept Flăcăilor Motivul Ostenelii Sale
TFie 13 Se Consideră Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D', În Care AA' = 8 Cm, AC = 8√3 Cm Şi (AC, (ABB')) = 30°. A Determinați (AA', BC). B Calculați (AC',
Exprimă-ți Părerea, În Două Enunțuri, Despre Titlul Poeziei În Legătură Cu Ideea Că Poarta Sărutului E Magia Artistică A Lui Constantin Brâncuşi Prin Care Trece
• Citeşte Textul, Apoi Încercuieşte Intrusul Din Fiecare Listă De Cuvinte De Mai Jos. Bunica Îi Călca Anghelinei Rochita Albă Cu Ghiocei. Bunicuțo, De Ce-ți Pui
5 Activități Prin Care Putem Promova Toleranta.
Discurs Latinitatea Limbii Române