RO Study
👤
Ioanaclaudia668
Ioanaclaudia668
13-03-2016
Limba română
a fost răspuns
analizeaza (un) va rog
Răspuns :
Cecilia18
Cecilia18
13-03-2016
Numeral cardinal ,simplu,nr sg
Answer Link
Jonz
Jonz
13-03-2016
Un - articol nehotarat (la nivel de clasa a 4-a se poate spune ca e o parte secundara de propozitie).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta, In 30-50 Cuvinte Semnificatie Secventei: La Imparatul Leu In Slujba M-am Aflat/Insa Pueterea Lui/De E Slobod S-o Spui/M-am Silit Insfarsit Sa Fug, Sa-
Calculeaza Volumul Aeruluu Consumat La Arderea A 100 L Metan CH4.
1)Scrieti Ecuatiile Reactiilor Chimice Care Au Loc La Electrozii Unui Element Al Acumulatorului Cu Plumb, Cand Acesta Produce Curent Electric. 2)Determinati Mas
Determinati Toate Numerele De Forma 51ab Care Se Impart Cu Rest 0 La 21. va Rog Frumos Raspundeti Dau Coroana!!!
. Menționează Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate Din Secvența: Prin Raritatea, Frumuseţea, Ingeniozitatea Şi Valoarea Lor Intrinsecă,
Care Sunt Verbele Tranzitive? Si Cele Intranzitive?
Va Rog Spuneti-mi Corect. (-3)(2-5+3,2) X+2x-15=0 -10+2x-x=21
"Prâslea Cel Voinic Si Merele De Aur" Este Un Basm Popular Sau Unul Cult? Ştiam Că E Popular Si A Fost Cules De Către Petre Ispirescusigură Si Adaugat In Volumu
Raspundeti La Intrebari: 1)Cum Poate O Carte Sa Starneasca Interesul Copiilor De Pe Tot Globul?? 2)Stiti Si Alte Titluri Care Au Facut Valva Intre Cei Mici?(exe
Rezolvati In R Inecuatia (3x-2)/(5x+2)>=0