RO Study
👤
Cosminneculita
Cosminneculita
14-10-2014
Limba română
a fost răspuns
5 sinonime la cuvantul bogat
Răspuns :
Milenuta
Milenuta
14-10-2014
sarac fara 7 ani de acasa fara parinti fara trai
Answer Link
Denisa13Denii
Denisa13Denii
14-10-2014
Instarit Avut Pricopsit Cu cheag Cu stare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Presupunand Ca Ai Fi Rugat Sa Faci Fotografi La Nunta Micilor Vietuitoare, Ce Tema Ai Vrea Sa Surprinzi In Mod Special? Va Rog Sa Ma Ajutati!! Dau 50 De Puncte
Cunostinta Sau Cunostiinta? In Propozitia :Am Facut Cunostiinta/conostinta Cu Alina?
Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Sunt Egale Cu 2x;4x;6x. Valoarea Lui X Este Egala Cu: Variante De Raspuns-A) 20 Grade B) 30 Grade C)18 Grade
Buna Asi Dori Si Eu Ob Urare Pentru Un Var De Al Meu .. E Aniversarea Lui De Vnastere C.. ( Coronita ) :*
Determinati X Apartine R Din Proportiile: X La A Doua +10 Pe 12 = 5 Pe 6
5 Numere Mai Mici Decat 500.000 Au Suma Cifrelor 10 Si Au Cel Mult 4 Cifre Diferite De 0
Dau Coroana Si 30 De Puncte!Vreau Raspunsuri Corecte! 1.In Laboratorul De Fizica ,temperatura In Scara Celsius Este 21 Grade Celsius.Care Este Temperatura In S
Vreau Antonime Pt. Uneori Si Sa Insire
Compune O Problema Dupa Exercitiul Dat,stiind Ca: a×b:c=? a Este Cel Mai Mic Numar Par De Doua Cifre b Este Cel Mai Mare Numar Impar De O Cifra c Este Sfer
La Un Concurs De Matematica Se Dau 40 De Probleme.Pentru Fiecare Raspuns Corect Un Elev Primeste 2 Puncte Iar Pentru Fiecare Raspuns Gresit Se Scad 0,5 Puncte.S