RO Study
👤
Yodaniel93
Yodaniel93
12-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Rolul virgulei : Da ce-i asta , mosule?
Răspuns :
Jullie1
Jullie1
12-03-2016
"In aceasta propozitie,virgula marcheaza pauza in vorbire"
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati, Numarul De Acolo, E X= Cu Numarul Acela, Dar Nu Se Vede In Poza aflati-l Pe X
Alcatuiti O Compunere Cu Titlul Copilarie Porinind De La Urmatorul Citat:Asa Eram Eu La Varsta Cea Fericitasi Asa Cred Ca Au Fost Toti Copiii,de Cand Ii Lumea A
Află Cu Cât Este Mai Mare Suma Dintre Cel Mai Mic Număr De Șase Cifre Diferite Și Cel Mai Mare Număr De Cinci Cifre Diferite Față De Diferența Lor
Scoateti Factorii De Sub Radical Si Apoi Calculati. a) Radical 12 + 2radical27 - Radical 75 b)Radical 44 + 5radical99 - Radical 275 c)-3Radical20+Radical80-Radi
Cat La Patrat Face 169?
Într-un Trapez Isoscel Masura Unuia Dintre Unghiuri Este Egala Cu 70.Determinati Masurile Celorlalte Unghiuri Ale Trapezului
Alege Un Episod Din Desenele Tale Preferate Și Rezolvă Asemănătoare Cerințe A) Scrie Când Se Petrec Întâmplările Din Episodul Tăub)prezinta In Trei Patru Enuntu
Alcatuiti Un Scurt Dialog In Franceza In Care Sa Folostiti Acordurile.dau Coroana Si 50 Puncte
Se Poate Stabili O Legătură Între Creatorul Operei Și Vocea Narativa ?Va Rog Repede. Dau Coroana
Am Nevoie De 15 Propoziti La Perfect Compus Cu Verbele: Aller Faire Vouloir Savoir Pouvoir Voir Venir Lire Dire Ecrire Croire Boire Prandre Mettre Comprandre