👤

o compunere de minim 20 de randuri
 cu titlul o calatorie neobisnuita care sa contina numerale
DAU CORONITA!

Răspuns :

Era vara. Intro zi parintii meu au hotarit sa plecam intro calatorie toti 4: eu , sora mea , mama si tatal meu. undeva de parte la vrio 1560 de kilomertii. nh toti eram deacord , dar atunci cind parintii hotarasc ceva trebue sa fie respectat. pe data de 12 iunie trebuea sa plecam . acolo cind neam dus meam facut 2 prietene /prieteni impreuna ne distram dormeam la ei acasa . In acea calatorie am stat 2 luni . intro zi eram cu prietenele mele /prietenii mei am hotarit sa plecam intro padure . eram sunguri , si din senin au aparut vrio 30 de lupi care ne inconjurase . nu aveam scapare . Dar din spatele unui copac a iesit fratele meu caruia ii placeau animalele . inteun mig lupii plecara . ii eram recunoscatoare fratelui dar el plecase fara a spune un cuvint. cind am venit acasa parintii au spus ca trebue sa plecam acasa . miam luat rams bun si iin 5 zile am plecat.
Ploua. Eu sunt in pat gandindu-ma la ziua de maine, cand am auzit o bubuitura puternica in curte.
M-am ridicat, am iesit din casa si acolo era un pui de extraterestru care vb. codificat. M-am panicat, dar mi-am facut curaj si l-am intrebat cum il cheama si cum a ajuns tocmai aici. El a spus:
  -1 2 3
Habar nu aveam ce spune.
Dintr-o data ploaia sa oprit si era ora 12 si 30 de minute. L-am trezit pe tata si cand i-am povestit, a inceput sa rada si a zis, punandu-mi mana pe frunte:
  -Esti bolnava, sa chem un doctor....
Atunci parca mi-a venit mintea la cap! Am luat mancare din frigider si i-am dat extraterestrului, si el a spus:
  -5