RO Study
👤
Anamaria20
Anamaria20
12-03-2016
Matematică
a fost răspuns
ajuati-ma la exercitiile 2,3,4
Răspuns :
Brainlya
Brainlya
12-03-2016
2.andrei.s-a.dus.laprietena-sa.ACEASTA.s-a.bucurat
3.Micul.print.s-a.gandit.la.floarea.sa.El.s-a.imprietenit.cu.vulpea.
iar.patru=mama.sa.este.doctorita.Totul.s-a.rezolvat.Mama.s-a.calmat.Fata.sa.a.plans
Answer Link
Denisa1m2t3k
Denisa1m2t3k
12-03-2016
Andrei s-a dus la prietena sa. Aceasta s-a bucurat. I-a imprumutat cartea sa.
3. Micul print s-a gandit la floarea sa.
El s-a imprietenit cu vulpea.
4. Floarea s-a rupt.
Bianca o iubeste mult pe bunica sa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Muzicieni Din Perioade DiferiteAm Și Eu Nevoie De Numele A Doi Compozitori/instrumentiști Care Provin Din Perioade Muzicale Vă Rog! Am Nevoie Astăzi Pentru Proi
Prin Curtea Bunicului Aleargă Căprițe Și Găini În Total 17 Capete Și 44 De Picioare Câte Sunt De Fiecare
Într-o Cutie Sunt 178 De Bile Roşii, Albe Și Galbene. Ştiind Că 105 Nu Sunt Galbene, Iar 134 Nu sunt Roşii, Află Câte Bile De Fiecare Culoare Sunt În Cutie. Câ
Ce Inseamna Predicat Si Subiect?
Va Rog Am Nevoie Urgent !!!!
Dacă Ai 64 De Jucării, Cum Le Poți Aranja În Mod Egal În 8 Cutii? Dar 56 De Jucării?in Inrimnårtitorul Este Cel Mai Mare Număr Impar
După Ce S-a Redus 35% Din Prețul Pe Care Îl Avea, O Pereche De Pantofi Costă Acum 182 De Lei. Care Era Prețul Pantofilor, Înainte De Reducere? Dau Coronă, Mulțu
Un Kilogram De Bomboane Viața 43,5 Lei,iar Un Kilogram De Banane - 16,5 Lei.Au Fost Procurate Cite 2 Kg De Fiecare Fel. Cit A Costat Toată Cumpărătură.Rezolvare
Examinați Desenul Şi Recunoaşteţi Unghiurile:a) Ascuțite; B) Obtuze;c) Alungite;d) Drepte.
Rezumat Pe Acest Text Mai Repede Dau Coroana Si 50 Puncte