RO Study
👤
Mordeger
Mordeger
12-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum pot afla cati divizori are 80?
Răspuns :
78650000
78650000
12-03-2016
Păi depinde daca la 2 atunci sunt foarte multe , la 5 si acolo sunt mai multe numere si la 10 se poate . Doar trebuie sa imparti numărul 80 la aceste numere si vei obtine cate numere sunt . ☺
Answer Link
Gurgulet
Gurgulet
12-03-2016
îl descompui pe 80
80=2⁴×5
(4+1)×(1+1)= 10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
REPEDE VA ROG FRUMOS
7. Fiecare Copil Are Câte Un Animal Preferat. Ce Animal Îndrăgeşte Fiecare? Condiţii: 1. Unui Băiat Îi Plac Insectele. 2. Lui Dan Nu-i Plac Păsările Şi Mamifere
25p Scrieți Rezolvările Complete. 16. Suma A Trei Numere Este 6,8. A) Aflaţi Numerele, Ştiind Că Primul Este Cu 0,8 Mai Mic Decât Al Doilea Şi De Trei Ori Mai M
Va Rog Toata Pagina Daca Se Poate Sau Macar Exercitiul 1 Si 4exercitiul 4:Mă Gândesc La Un Nr.dupa Ce Il Dublez Si Adaug 45,obțin 65.la Ce Nr M-am Gândit? (Scri
2. Citeşte Textul: ,,Stabat Mater Dolorósa Juxta Crucem Lacrimósa, Dum Pendébat Filius. Cuius Ánimam Geméntem, Contristátam Et Doléntem Pertransívit Gládius." T
Informați Despre Alice În Țara Minunilor
Am Nevoie De Rezolvare Urgent!!!! Va Rog Ajutorrr
1.Încercuiește Doar Cuvintele Cu Înțeles Asemănător. • În Zadar: • Leac: • Galeș: • Făgăduinţă: • A Povăţui: Pieire: 36 A) În Van; A) Medicament; A) Trist; A) P
10. Suma Valorilor Întregi Ale Lui X Pt Care (3x-5)/(2x+1) Apartine ZVa Rog Cu Rezolvare Completa!Multumesc!
Aratati Ca Intr Un Triughi ABC In Care AB=4 BC=5 CA=6 Este Adevarata Egalitatea B=2C