RO Study
👤
Miki130
Miki130
12-03-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu cuvantul poreclit
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-03-2016
Dupa ce am fraudat acea operatiune, am fost poreclit .
Answer Link
Аноним
Аноним
12-03-2016
El a poreclit -o pe Maria
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Dau Coroana Urgenttt
Poți Intra În Armată Ca Soldat Fără Bac , Sau Ceva Mai Sus Cum Ar Fi Caporal Sau Sergent? Pun Întrebarea Asta La Română Deoarece Nu Știu Unde Să O Pun!!!!
Hannah Are 50 De Bani În Portmoneul Său. Ea Are Mai Mult Decât O Monedă. Cemodede Ar Putea Avea? Găsește 4 Combinatii Diferite.
LUCREAZĂ!ja) Recitește Textul Aurel Vlaicu. Scrie Ce Alte Proiecte Mai Avea Aurel Vlaicu, În Afară Deconstrucția Avionului.b) Scrie Denumirea Fiecărui Obiect Il
Urgent!! 13. Adaugă Câte Un Adjectiv Fiecărui Substantiv Din Enunţurile De Mai Jos: Norii Vor Aduce Ploaia. Îmi Plac Florile. Razele Luminează Pământul.
Câtul A Două Numere Este 6 Iar Diferența Lor Este 20 Care Sunt Cele Două Numere Repede Dau Coroană Și 5 Stele
Cerinte:1. Tonalitatea:2. Măsura:3. Duratele:4. Ambitusul:
În Ce An Sa Născut Arhimede
4 Într-un Magazin Se Află 3 Cutii De Acadele. În Fiecare Cutiesunt 60 De Acadele. O Acadea Costă 4 Lei. Câți Lei S-au Încasat După Ces-au Vândut Toate Acadelele
Va Rog Urgent,dau Multe Puncte Si Coroana.Multumesc.Redacteaza O Descriere A Unui Colt De Natura,utlizand Imbinarile De Cuvinte: drum De Tara, Ziua De Azi, Dori