RO Study
👤
Maruta3
Maruta3
12-03-2016
Matematică
a fost răspuns
160,00 este 160 de euro sau 1600 de e
Răspuns :
Mikkka
Mikkka
12-03-2016
160,00 =160 (oricati de zero se pun dupa virgula, ramane acelasi numar )
Answer Link
Creeras
Creeras
12-03-2016
răspunsul corect este 160
SUCCES!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră O Piramidă Triunghiulară Regulată Știind Că Media Aritmetică A Lungimilor Muchiilor Laterale Este Egală Cu Lungimea Muchiei Bazei Arătați Că Pirami
Orice Se Poate De La Ex 9 Pana La 17 Va Rog!
Cine Ma Poate Ajuta Sa Fac Un Referat Cu Aceste Informații: Dimensiunea Religioasă A Existenței Studiu De Caz Introducere - Limba Slavonă A Apărut La Sud De Du
Salut, Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercițiu, Ofer 100 De Puncte Și Coroana. Mulțumesc Anticipat
Numărul 1023 Are Unități De Ordinul ... Unităţi De Ordinul...... Unități De Ordinul.... Unităţi De Ordinul .….....
5. Evaluare Inițială Zâna Zorilor - Fragment- După Ioan Slavici „După Ce Se Depărtă La Distanţă De O Azvârlitură Bună, Des Cea Vrăjită. - Care E Porunca? Întreb
Puteți Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu De Liceu.Repede Dacă Se Poate.1. A) 1pV( PVq) B) 1pV(p1q) C) 1p1(1pVp)Nu Știu Cum Se Numește Și Cum Se Numește Mai E
DAU COROANA , DAU COROANA ,DAU COROANA
1.Ce Este Un Unghi Ascuțit?Ce Este Un Unghi Drept? C Este Un Unghi Obtuz? Ce Este Un Unghi Alungit? Ce Este Un Unghi Nul? 2.Ce Sunt Unghiurile Complementare? Ce
Vă Rog Ex 13!!!! Urgent