RO Study
👤
Andr90
Andr90
11-03-2016
Limba română
a fost răspuns
4-5 propoziții cu rima
Răspuns :
Deny189
Deny189
11-03-2016
Eu ma duc la magazin si nu o sa stau puțin.
Când afara ploua multi iau nota noua.
Merele sunt sănătoase mai ales cele gustoase.
Ana spune despre scoală ca nu este prea ușoară.
Sper ca te-am ajutat..!! Coroana,te rog?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alegeti Raspunsul Pe Care Il Consideri Corect Pronumele Personal Are Forme Pentru Toate Cazurile a Numai La Pers 1 Si 2 b Numai La Pers A 3 cla Nici Una D
Îmi Trebuie 9 Propoziții ,,3 Propoziții Cu Condițional 1,, ,,3 Propoziții Cu Condițional 2,, ,,3 Propoziții Cu Condițianal 3,, Vă Rog Îmi Trebuie Urgrnt Va Rog
Pentru A Obtine Un Mortar De Calitate,se Recomanda A Amesteca 2 Parti De Ciment Si 5 Parti De Nisip.De Cit Nisi Este Nevoie Pentru 300 Kg De Ciment?va Rog!
Un Cub ABCDA'B'C'D' Are Aria Egala Cu 600 Cm Patrati.Calculati: A) Lungimea Laturii Vubului Si A Diagonalei Sale B) Volumul C) Distanta De La Punctul C' La Drea
Cuvinte Cu Sens Asemanator Pentru Magie Demult Odinioara
Compunetia Avarog O Poezie De Primavara.dar Compusa De Voi Uurrggeenntt Dau Coroana
Determinați Perechile De Nr. Naturale X,y, Astfel Încât Fracția 10 Supra (x+1)(y+2) Să Fie Echiunitara.
Un Biciclist Parcurge Distanta De 90 Km Din Doua Orase Si Constata Ca Mai Are De Parcus Un Sfert Din Drum.Aflati Lungimea Drumului Dintre Cele Doua Orase.Cu Met
Rolul Virgulei "O Minune, Anisoaro!"
I Din Enutul .nu M-i Frica A)pronume B)verb C)intejsctea :NE Dinenuturi Vanciu Nea Spus :a)e Pronume Personal B)pronume Cu Valoarea Refecsibila