RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-03-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 5 si 2 dau coroana cine imi raspunde ajutorr
Răspuns :
Bubybuby
Bubybuby
10-03-2016
Exerciţiul 2
a)a = 1,3
b)a=1,5
c)a= -2,5
d)a=12,18
e)a=4,5
f)a=2,5
Exerciţiul 5
a)x=1,9
b)x=4,7
c)x=7,8
e)x=1,5
f)x=13,875
g)x=8,3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propoziție În Care Să Fie Funcția Sintactică De Nume Predicativ Cazul Acuzativ Cu Cuvântul Autor
Salut! Am Nevoie De Aceasta Recenzie Cat Mai Repede Posibil. Va Rog Să Mă Ajutați. Raman Dator Și Dau Și Coroana. Mulțumesc Anticipat! P.S. Intre 140-190 De Cu
Suna A Patru Nr Naturale Este 70.daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Nr De Obtin Numerele 10 12 14 Si 18.Afla Cele Patru Nr
Descrieti Drumul Parcurs De O Bucata De Paine De La Introducerea In Cavitatea Bucala Pana La Eliminarea Substantelor Nefolositoare.
Adunam La Un Nr Treimea Sa ,obtinem 20.Despre Ce Nr Este Vorba?
Îmi Puteți Despărți În Propoziții Fraza Urmatoare? "Mie Însumi, Cu Toate Că Am Crescut La Oraș, Îmi Revin Adeseori In Memorie Vacanțele De Vară Fascinante Pe Ca
Vrei Sa Realizezi Un Chestionar Pe Care Sa-l Aplici Colegilor Tai, In Clasa, Pentru A Afla Care Sunt Preferintele Lor In Cea Ce Priveste Vizionarea Desenelor An
Într-o Cutie Sunt 29 De Bile Albe,rosii Si Negre. Numarul Total Al Bilelor Este De 4 Ori Nr. Bilelor Albe Plus 1. Numarul Bilelor Rosii Este Cu 8 Mai Mic Decat
Marcheaza Prin Semne Conventionale Structura Urmatoarelor Cuvinte Si Numeste Modul Lor De Formare: plecaciune,imbratisare,stramos
Imaginează Ti Ca Te-ai Întâlnit Cu Degetic Scrie Un Text De 5-7enunțuri În Care Sa O Prezinte Pe Fetita,folosește Expresii Frumoase Precum,glas Cristalin,ochii