RO Study
👤
Roberta79
Roberta79
10-03-2016
Limba română
a fost răspuns
compunere, ,Miracolul poveștilor, ,
Răspuns :
Domentemihaela
Domentemihaela
10-03-2016
de cind eram mici parintii nostri ne spuneau povesti ca sa putem adormi ,povestile au un farmec aparte fiecare din noi am visat la rindul nostru sa fim printi sau printese ,asta numesc eu un miracol al povestilor copilariei noastre
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Saluuut, Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor. Rezolvă Cerințele: 1. Definește Specia Literară Balada. ………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………
123. Dreptele Paralele (d₁) Și (d₂) Sînt Tăiate De Secanta AB. Bisectoarele Unghiurilor A Şi B Interne De Aceeași Parte A Secantei, Întîlnesc Cele Două Paralele
Subliniază Cu O Linie Cuvintele Care Conțin Diftongi Și Cu Două Linii Pe Cele Care Conțin Vocale În Hiat Din Fragmentul Următor: Eu...drept Să-ți Spun...nu-mi M
Alcătuiește Enunțuri Cu Expresiile: A Oferi Sprijinul A-și Ține Cuvăntul Invadează Străzile
REPEDE PLSSS!!!!!!!!!!!
Se Consideră Funcţia F: R→R, F(x) = 2x² + 3e× - 2018. Se Arate Că Orice Primitivă A Funcţiei F+2018 Este Crescătoare Pe R
Câteva Poezii Pentru Fiecare Valoare Culturală Și Morala Cu Titlu Și Autor.Ca De Exemplu: ,,O Rămâi" De Mihai Eminescu.. Are Ca Valoare Culturala Copilăria. Dau
Dacă Se Împarte Numărul A La B, Se Obține Câtul 5 Și Restul 1. Dacă Se Scad Cele Două Numere Se Obține Diferența 137. Află Numerele A Şi B.
Alcatuieste Familia Lexicala A Cuvantului Munte
REPEDE PLSSSSS!!!!!!!!!!