RO Study
👤
Ladyvrancean
Ladyvrancean
10-03-2016
Limba română
a fost răspuns
insusirile fizice ale mamei
Răspuns :
1l2a3u
1l2a3u
10-03-2016
Mama=frumoasa,inalta,parul frumos,ochii sclipitori , zambetul fericit.
Answer Link
Ilariaelena1
Ilariaelena1
10-03-2016
FRUMOASA,DRAGUTA,MINUNATA,
URATA,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Doua Numere Stiind Ca Al Doilea Numar Este De Sapte Orinmai Mare Decat Primul Iar Suma Dintre Dublul Primului Si Triplul Celuilantt Este 460
Compune O Problema Cu Ajutorul Datelor Următoare:126de Cutii Cu Fier Viechi, Cu136 De Cutii Cu Fier Vechi Mai Multe
Din 30 Tone De Sfeclă Se Obțin 3960 Kg De Zahăr.Ce Cantitate De Zahăr Se Obtine Din 45 Tone De Sfeclă?
Sens Asemanator Pentru Cuvant Geamuri
Mentioneaza Statele Insulare Ale Asiei
Aflati Doua Numere Stiind Ca Al Doilea Numar Este De Sapte Orinmai Mare Decat Primul Iar Suma Dintre Dublul Primului Si Triplul Celuilantt Este 460
Un Rezervor Este Umplut De 14 Robinete In Sase Ore Dupa Aceea Doua Robinete Sunt Inchise Afla In Cat Timp Este Umplut Rezervorul Cu Robinetele Ramase Va Rog Aj
Gaseste Numarul Necunoscut D) 33÷(r+ 19)=80÷2÷5÷4÷2 E) 0+ Deschid Paranteza Patrata (1+2×3)÷c+5 Inchid Paranteze Patrata ÷6=(78-69)÷9 F) Acolada Dupa Parante
Imi Spune.ti Si Mie Va Rog Ce Inseamina Semanificatia Stea Cazatoare "priveam Cerul Si De.o Data Am Vazut Căzând O Stea Iar Eu Mi.am Pus O Dorinta!!!*
Scrieti 20 De Propozitii Cu Verbele La Modurile Nepersonale: Daca Se Poate Sa Le Si Analizati .. a) 5 Propozitii Cu Verbe La Infinitiv b) 5 Propozitii Cu Verbe