RO Study
👤
Iura1234567890
Iura1234567890
10-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va rog
DAU COROANA
Răspuns :
Lorein
Lorein
10-03-2016
SPER CA TE-AM AJUTAT!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
❁va Rog Acest Ex. Tot!❁♕︎dau Coroana♕︎☕︎si 13 Puncte☕︎
Calculați Aria Pătratului Cu Latura De 4 ,5 Dm Calculați Aria Dreptunghiului Cu Dimensiunile De 4 M Și 2,8 Dm
Choose The Correct Item.1. I'm So Glad We're Going On Holiday.""Me Too! We.........our Hotel By This Timetomorrow.A Will Be ReachingC Will Have ReachedB Will Re
Creeaza Enunturi In Care Cuvintele Para ,sare, Car , Mare , Vara , Sa Aiba Alte Sensuri Decit In Text
Scrie Un Text Narativ De 150-200 De Cuvinte In Care Sa Povestesti O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta In Timpul Unei Excursii La Munte
Ajutor A) Mai Mari Cu 1/5 Decat Fiecare Dintre Fractiile:5/5;8/5;11/5b) Mai Mici Cu 1/3 Decat Fiecare Dintre Fractiile:2/3;7/3;15/5
Mircea Are 36 De Bomboane. El Vrea Să Le Ofere Celor 4 Prieteni De-ai Săi, Fiecăruia Acelaşi Nums, de Bomboane. Marchează Cu X Caseta Corespunzătoare Operației
3. Ce Personaj Ți-a Plăcut Mai Mult? Seamănă Cu Altepersonaje Din Literatură Sau Din Filme? - Basmul Zâna Munților Am Nevoie Urgent! Vă Rog
2. Subliniază Cu O Linie Predicatele Și Cu Două Linii Subiectele Din Enunturile De Mai Jos.Precizează Părțile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate.Bunica Frământ
Pls Ajutor La Exercitiile Astea 3 Plsss Dau Coroana Imi Trebuie Pana In 14:15