RO Study
👤
Bucea2505
Bucea2505
10-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Efectele poluarii in mari
Răspuns :
Biagbmih
Biagbmih
11-03-2016
Sunt multe efecte unul este ca vor disparea pestii (hrana) transportul naval(mersul cu barca vaporul etc.)nu vor mai veni turisti (turismul) .Sper ca te-am ajutat!Te rog sa imi dai coruana daca vrei! O zi buna!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Se Scrie Cu Cifre Arabe nr: MDCCCXXIV,MDCCCLXXXI,MCDXCII,MCMLXIX,CI,MCMXVIII
Care Este Cel Mai Lungcuvant Din Lume
1.Creați Patru Contexte În Care Cuvintele rău Si Bine sa Fie Folosite Pe Rand Ca Adjective Si Ca Adverbe ( ADICĂ DOAR 2 PROPOZITII PENTRU FIECARE CUVÂNT ) 2.Pre
Completeaza :La Trecerea Unei Substante ...........dintr-o Stare De Agregare In Alta ,se Produce .......sau ......de Caldura ,temperatura Fiind ......
Formulati Enunturi Cu Cuvintele:pridvorului=cerdac,se Spovedi,miresme,stinse Se Tupilase,incovoiate,nestemate,de Arama=aramiu,roscat,indaratul Bancii=la Spatele
De comentat :In Universul Valorilor folclorice Atitudinea pastorului Exprima O Dcizie Existentiala Mai Profunda :nu te poti apara In Fata Destinului Cum
Construieste Enunturi Cu Paronimele prenume/pronume complement/compliment orar/oral familiar/familial
2 Elemente Prozodice Caracteristici Textului Liric Modern
Articulati Hotarat Urmatoarele Subastantive Compuse:botgros,buna-credinta,bunastare,bunavoie,bunavointa,prim-ministru,prim-plan,rea-vointa,valvartej
Calculati Folosind Factorul Comun:sa Stiti Ca Scriu Cum Imi Arata In Cartea) 143+143x2+143x3+....+143x11b) 5+10+15+....+45va Rog Este Super Ultra Urgent