RO Study
👤
Bardasila
Bardasila
10-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Sinonim pentru să apară
Răspuns :
Varcilarisa
Varcilarisa
10-03-2016
sa apara= sa vina, sa se arate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Află Numerele X, Y Şi Z, Știind Că: 4684 X X Y Y +y - N + N 4564 3 2 1 O Află Termenul Necunoscut: Dau Coroana
Faites Des Phrases Avec La Formule
1 Complete The Email With The Correct Pastform Of The Verbs In Brackets.Hi Chloe,Let Me Tell You What 1) Happened (happen) To Me Thisafternoon. I 2)(check) The
O Compunere În Care Ați Demonstrat Că Sunteți Solidari Civică Urgent Nu Am Găsit Civică Și Am Pus Chimie Vă Rog Frumos Ajutați-mă Urgent
Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător Pentru Clădiseră,vârtejurile,înfricoșate,neamuri,oleacă,tărie,pliscuri,dumbrăvioaeă
(3/5-1/3):1 1/3+(1 1/5-3/10):1 4/5=
1. Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate: I-a Dat Cineva lapte Astăzi? 2. Alcătuieşte O Propoziție In Care Substantivul Pădurarul Să îndeplineas
1. Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate: I-a Dat Cineva lapte Astăzi? 2. Alcătuieşte O Propoziție In Care Substantivul Pădurarul Să îndeplineas
Bună, Am Nevoie Urgent De Răspunsurile Pas Cu Pas La Subpunctele D,e,f,g,h.
6 5 7 9. Notăm Cu A1, KA2 Şi KA3, Unghiurile În Jurul Punctului A. Calculați KA1, A₂ Şi În Următoarele Cazuri: KA 10 A) = KA₂ 12 = KA₂. 14 B) KA_KA₂_ KA₂ = 15 1