RO Study
👤
Dffsgihuds
Dffsgihuds
10-03-2016
Matematică
a fost răspuns
cate zecimale are numarul 2013,8467
Răspuns :
Larysa25
Larysa25
10-03-2016
4 zecimale.sper ca te-am ajutata
Answer Link
Socaiada
Socaiada
10-03-2016
numarul cifrelor care sunt dupa virgula arata cate zecimale sunt,in cazul tau sunt 4 zecimale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Explică Expresiile Date Printr-un Verb: S-a Făcut Foc Și Pară - Te Pui În Poară Le-a Făcut Ferfeniță
Rezolvați Ecuația -2x+3=-7 În Mulțimea {-1,+4,5,-7}Vă Rog Mult!!❤
Rojet 25 Réalisez Le Calendrier Des Jours D'anniversaire De Votre Classe Selon Le Modèle Ci-dessous :
1. Desenează Un Pătrat MNOP Cu Latura De 2 Cm Şi Scrie Numărul Elementelor Din Care Este Alcătuit. 多 Laturi Unghiuri Vârfuri
42. Un Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile Proporţionale Cu Numerele 6, 4 Şi 3, Iar Suma Lungimilor Lor Este De 26 Cm. Calculaţi: A) Lungimile Dimensiuni
Ce Parere Ai Despre Locuitorii Chinei? Scrie Argumente
Un Text De 250 De Cuvinte Cu Titlul,,prima Zi De Școală Fără Pandemie" Dau Coroana Va Rog E Urgent
Suma A Două Numere Este 15. Unul Dintre Numere Este Cu 3 Mai Mic Decât Celelalt.Sa Se Afle Cele Două Numere(rezolva In Doua Moduri)Plss Am Rapid Nevoie
Indentifica Figura De Stil Din Aceast Fragment Figura De Stil Din Secvența … Zidurile Afumate Stăteau Părăsite, Privind Cu Tristețe La Ziua Senină Și Înveseli
Am Nevoie De Ajutor Urgent Cum Se Face Acest Exercițiu Va Rog❤️pas Cu Pas Cum Se Face, Vreau Sa Vad Cum Se Rezolva