RO Study
👤
Nicolescu1
Nicolescu1
10-03-2016
Limba română
a fost răspuns
sensul asemanator a cuvantului povatui
Răspuns :
Mmada260
Mmada260
10-03-2016
A sfatui pe cineva sa faca intr-un anumit fel,a calauzi,a conduce ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Pregătit Pt. Susținere O Teză De Doctorat. O Teza Are Functia Sintactica De:
Scrieti In 3 Moduri Diferite Multimile: A) Multimea Numerelor Naturale Impare Cuprinse Intre 17 Si 28 B) Multimea Numerelor Naturale Mai Mici Decat 38 Si Divizi
La Ora De Educație Fizică Emil Observă Că Numărul Elevilor Iflaţi Înaintea Sa Este De 5 Ori Mai Mare Decât Cel Al Elevilor Aflați În Urma Sa Ce Loc Ocupă Emil Î
Eu Nu Mai Inteleg Nmk, De 40 Min Ma Chinui La Ex Asta, Help
Answer The Following Questions Using The Adverbs In Brackets Followed By Inversion
3. La Un Magazin De Legume Şi Fructe S-au Adus Cireșe Socotite La 10 Lei Kg Si Căpşuni Socotite La 15 Lei Kg, În Valoare Totala De 13 000 De Lei. Cireşele Au Av
Transcrie Din A Doua Poezie O Construcție În Cazul Vocativ, Apoi Alcătuiește Un Enunţ În Care Construcția Să Fie În Cazul Nominativ. Construcția Este: Propoziţi
Balaurul Avea Pat..... Limbi De Foc, Mă Rog, Aşa Cum Îi Stă Bine Unui Balaur Cu Capete. El Pârjolea Cale De Poşte, .. .. Dealuri Şi ....... În ...... Celelalt .
2.Ai Plecat Într-o Călătorie Printre Cuvintele Textului.Identifică Două Perechi De Antonime În Ultimul Paragraf. VA ROG REPDEE!!DAU COROANA!!
Se Consideră Polinamul F =X^3+2X^2-4X+a. Daca Polinomul F Este Divizibil Cu X-1,atunci Restul Impartirii Lui F La G=X^2+1 Este Egal Cu?