RO Study
👤
Noi6
Noi6
10-03-2016
Limba română
a fost răspuns
va rig sa ma ajutati la exercitiile 3si4
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-03-2016
Pentru exercițiul 3. Adevarat,Adevărat,Fals,Adevărat, Fals. Pentru exercițiul 4 A.Prima formă B.,a două formă,C.a două formă,D. prima forma,E.prima forma
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diagonala Unui Cub Este 12 Cm.calculati Aria Si Volumul Cubului
Imi poate Explica Cineva Cum Se Face Stabilirea Formulelor Compusilor? De Exemplu, cum Se Scrie fosfit De Sodiu?
Numerele Rationale A Si B Au Raportul 4 Si Diferenta 18determinați Media Aritmetic A Numerelor A Si B
Un Acvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 50 Cm, Latimea De 36 Cm Si Adancimea De 54 Cm. In Acvariu Se Introduc 81 Litri De Apa. a)Afla
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Timp din Enunturile : Ajungand Acasa, M-am Culcat. La Rasaritul, Soarelui Ma Trezesc. Termin De Sc
[tex] \frac{x}{y}= \frac{7}{9} \frac{5x+2y}{2x-y}=?[/tex]. Ştiu Primul Pas: Se Scrie X În Funcţie De Y: X=[tex] \frac{7y}{9} [/tex]. (Din Proprietatea Fun
Doua Enunturi In Care Adj.mic Si Terasat Sa Aiba F.s. De Atribut.Cate O Prop.simpla In Care Adj.incet Si Urias Sa Aiba F.s. De Nume predicativ.
Cat Face 35,500*1+35+0*0???Imi Trebuie Rezolvarea Corecta. Msmsms.
Lindanul, Insecticid Puternic, Este Un Izomer Al Hexaclorociclohexanului In Care Se Gaseste In Procent De 50 %. Scrieti Ecuatia Reactiei De Obtinere A HCH Si Ca
A+b+c=45a>c De 3orib<c De 2 Ori------------------a=? B=? C=? Va Rog Faceti Problema Cu Desene,segmente , Adica Prin Metoda Figurativa!