RO Study
👤
Boss1401
Boss1401
09-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Ex 17,18,25 Help Please Dau Coronița
Răspuns :
Elenamincu15
Elenamincu15
09-03-2016
17. Trece un an de atunci. 25. Reprezinta binele : Praslea, Imparatul , fetele de imparat si zgripturoaica . Reprezica raul: zmeii, ce.i doi frati, si balaurul . 18. Nu stiu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Modul Si Timpul Cerusera Crezusesi Dansai Spusesera Dansau Scapasi El Veni Eu Citii Citeati Scrisesem
Imi Puteti Spune Si Mie 5 Propozitii Cu Dialog Si Semnul Exclamarii Si 5 Propozitii Cu Dialog Si Semnul Intrebariiurgent
Exprima -ti Opinia Personala despre Senificatia Versurilor:ascult,privesc,respir Cu Lacomie,caci Toata Frumusetea Asta-mi Pare,ca Niciodata N-are Sa Mai Fieven
Scrieti Fractiile Ce Urmeaza Ca Raport Procentual a) 4 Supra 5b)11 Supra 25c)93 Supra 50d)27 Supra 10
Distanta Dinre Doua Orase Este 7208km .Doua Trenuri Pleaca Din Cele Doua Orase , In Acelasi Timp , Unul Spre Celalalt . Pana La Ora 13 Primul A parcurs 1204km
Buna! Ma Puteti Ajuta?Suma A Cinci Numere Naturale Consecutive Este 125.Al Doilea Numar Din Cele Cinci Reprezinta Suma A 3 Numere Pare Consecutive.Sa Se Afle Ce
Conjugati Verbul A Sedea La Modul Ibdicativ, Timpurile Perfect Simplu Si Viito. VA ROOOOGGGG AJUTATIMAA
Scrie Propozitii In Care Cuvintele :mare Si Rup E Sa Aiba Valoare De Substantiv Si F Sintactica De Subiect
Ana Si Diana Are 90 Lei.Ana Si Radu Are 79 Lei.Diana Di Radu Are 97 Lei.cat Are Fiecare?
Calculati Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Cunoscand Doua Laturi De Lungimi 10 Cm , Respectiv 8 Cm