RO Study
👤
Spiridusu80
Spiridusu80
09-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Impartirea a doua nr zecimale. 42:1,6
Răspuns :
Cataviss
Cataviss
09-03-2016
Le aducem pe amândouă la același numitor 42:16/10 , amplificam pe 42 cu 10 si avem acelasi numitor si va veni 420:16=26,25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 35 Va Rog Mult De Tooot
Se Da Un Triunghi Dreptunghic ABC Cu Lungimea Catetelor De 2 M Si 25 Cm . Calculati Unghiurile Triunghiului.
UN CĂPITAN DE OŞTI ȘI A ÎMPĂRȚIT CEI 78 DE LUPTĂTORI ÎN 8 GRUPURI EGALE. PE CEI RĂMAŞI I-A TRIMIS SĂ CERCETEZE ÎMPREJURIMILE. CÂȚI LUPTĂTORI A TRIMIS CĂPITANUL
Tensiunea Maxima Admisa Pe O Grupare Serie Alcatuita Din Doua Rezistoare R1=4 Ohm Si R2=5 Ohm Ce Au Puterile Maxime Admisibile P1=36W Si P2=125W Este:
Una Dintre Substanțele Urmatoare, Tratata Cu Clorura De Acetil Duce La Formarea Acetatului De Fenil: Fenolfenoxid De Sodiu Am Nevoie Si De Explicatie
Determinati Ecuatia Tangentei La Graficul Functiei F La Punctul De Abscisa X*=1 Situat Pe Graficul Functiei F. Va Rog Sa-mi Explicati Pas Cu Pas. Va Multumesc.
M×3^2x+(2m+1)×3^x+m+1=0 Are Exact O Soluție Pentru: a). M€ R b).m€ (0,+infinit) c).m€(-1,0)
Care Este Compusul A Din Schema?A- Mi-a Dat P-xilen
Determinati Coordonatele Punctului De Intersectie A Graficului Functiei F:R-> R, F(x)=X-1 Cu Axa Ox. Va Rog Sa-mi Explicati Pas Cu Pas. Va Multumesc.
Ex. "Plăcerea Lui Este De A Citi." "Placerea Lui Este Sa Citeasca." In Ambele Propozitii Avem Predicat Nominal ?? Adica "este De A Citi" Si "este Sa Citeasca"