Răspuns :
(sistem)a+b = 4 de aici rezultă că (sistem) a = 4 - b de aici rezultă
-a+b = 2 -4+b+b = 2
(sistem) a = 4 - b de aici rezultă că (sistem) a = 4 - b de aici rezultă
2b = 6 b = 3
(sistem) a = 4-3 de aici rezultă că (sistem) a = 1
b = 3 b = 3
Sper că te-am ajutat, o zi bună în continuare, succes)))
-a+b = 2 -4+b+b = 2
(sistem) a = 4 - b de aici rezultă că (sistem) a = 4 - b de aici rezultă
2b = 6 b = 3
(sistem) a = 4-3 de aici rezultă că (sistem) a = 1
b = 3 b = 3
Sper că te-am ajutat, o zi bună în continuare, succes)))