RO Study
👤
Gabrielboss20
Gabrielboss20
09-03-2016
Matematică
a fost răspuns
[19×(40:4)×5+25×2-4×250]:2
Răspuns :
Elenaellla
Elenaellla
09-03-2016
[19x10x5+100-1000]:2=
=[950+100-1000]:2=
=[1050-1000]:2=
=50:2=
=25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Niste Propozitii Cu Mar
Formati Substantivele Feminine De La Substantivele Masculine "coleg" Si "invatator" Si Indicati Suficele Motionale
VA ROG AJUTATI-MA DAU 18 PUNCTETREBUIE SA FAC UN CANTEC CU NOTA SOL SI NOTA MI, PE 2 POTARTIVE CU DURATELE INVATATE
Traduceti.mi Si Mie Acest Text, Va Rog, Fara Google Translate. "John Porter Talks To Rowan Atkinson About Mr. Bean." What Is Mr Bean Like? In One Way, Mr Bea
3.Afla Propozitiile Principale Si Precizeaza Care Sint Independente,care coordordonate si Care Regente. a)Pe Multi I-a Crescut Nucul In Ograda Noastra,dar S-a
Cat Face (x+1) La Puterea A doua
Indicati Locul Pe Care-l Ocupa Biserica In Spatiul Deschis Din Popa Tanda
URGENT !! Treceti Urmatoarele Verbe La Modul Perfect-compus :se Afla ; Auzind ; Se Gandi ; Se Rezgandi ; Isi Lua ; Pleca ; Sa Se Inchine ; Se Intalni ; Sa-i Tai
Construiti 2 Enunturi In Care Pronumele Posesive Ai Mei Si Ai Sai Sa Iabva Functile Sintactice Atribut Pronominal Genitivai Si Prepozitional Si Apoi Consturiti
Intr-o Cutie Se Pot Pune Doua Bile Mari Si 3 Bile Mici Sau O Bila Mare Si 4 Bile Mici.Corina are 8 Bile Mari Si 17 Bile Mici..Cum A Pus Fetita Bilele,daca A Fo