RO Study
👤
Naty2006
Naty2006
09-03-2016
Ed. tehnologică
a fost răspuns
cun mai poate fi folosit un cleste
Răspuns :
Codru11
Codru11
09-03-2016
prin conducere de electricitate.
Answer Link
Аноним
Аноним
09-03-2016
PRIN CONDUCEREA DE ELECTRICITATE
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3.Calculati C.m.m.d.c Si C.m.m.m.c Ale Urmatoarelor Perechi De Numere:a) 12 Si 18 ; B) 4 Si 6 ; C) 21 Si 424. Un Teren De Fotbal Are 20.000 De Locuri. La Un
Scrieti O Compunere In Care Sa Fie Aventuraminim 15 Randuri Si Cel Mai Important Sa Aibe DiacriticeRepede Dau Coroana
Pe Langa Toate Subiectele Rezopvate Corect La Evaluarea Nationala La Limba Romana Pentru A Lua 10 Ce Mai Trebuie Sa Sti Ca De Exemplu Sa Lasi 2 Cm De La Margin
Grupează Noţiunile, De Mai Jos, În 3 Grupe. Indică Denumirea Grupului. Stomac , Muşchi , Gastită, Plamâni, Sânge , Scolioză , Os, Măduva Spinării, Pn
Un Bilet Prin Care Să Anunți Părinții Ca Ai Plecat La Colegul Tău, Mihai Ca Să-i Dai Temele Pentru Că Este Bolnav.
Construiește Doua Propaziții In Baza Schemelor Propuse A,p+s+a+a B,s+a+a+p. Dau Coroana Va Rog!!!!
Formulează 3 Întrebări Şi 3 Răspunsuri La Tema A Cărei Noţiune E Cuvântul Hormon
Mulțumesc! Am Nevoie Urgent
Arătaţi Că Daca A=1-..
Salut! Am Nevoie De O Compunere In Engleza Mai Maricica Despre Cum Mi-am Petrecut Paștele 2020. Nu Prea Stiu Ce Sa Scriu Deoarece Cu Carantină Asta Nu Am Facut