RO Study
👤
Geanaliud
Geanaliud
09-03-2016
Limba română
a fost răspuns
o expresie frumoasa din d-l goe
Răspuns :
Svisan2
Svisan2
09-03-2016
poti sami faci bubico
sper ca e bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Dintre Urmatoarele Combinatii Nu Sunt Posibile In Cazul Unei Lentile Convergente?a)obiect Virtual-imagine Reala Micsoratab)obiect Real-imagine Reala Marita
Vă Rog Frumos!! Completează Tabelele Cu Date Potrivite. Exercițiul Este În Poză.
Cum Aflu Latura Unui Hexagon Regulat Dacă Stiu Doar Aria, Care Este Egală Cu 576 Radical 3???? Vă Rog Multtt! Urgent!!
Aratati Ca Intr Un Patrulater Cu Laturile Opuse Paralele:a)unghiurile Alaturate Ale Patrulaterului Sunt Suplementare B) Unghiurile Opuse Are Patrulaterului Sunt
SEND10 Complete The Email To Your Englishfriend, Simon, In Your Notebook. Write:about The Weather, What You're Wearing,what You're Doing Now.MAILBOXHi SimonToda
-2.Pune In Locul Spațiilor Libere Iau S-au I-au:Părinții Lui Alex.inl.cerut Explicatii Pentru Calificativul Obținut De Acesta La Limbaromână. Ei Îi Lau.cametul
Cine Mă Poate Ajuta Să-mi Răspundă La Întrebări Îmi Trebuie Răspunsurile Urgent .Dau Coroana,1) În Ce Organ Se Colectează Urina? 2) Care Organ Este Format Din
A)Romanul Este O Specie Epica Cu Actiune Completa------A Sau F-----b)Gandurile,ideile Si Sentimentele Autorului Sant Exprimate În Mod Direct------A Sau F----
Un Text Cu Bicicleta In Parc
Va Rog Sa Ma Ajutati Dau Coroana