👤
Iuly25
a fost răspuns

Alcatiti o compunere in casa sa folosesti 8 pronume personale avnd titlul mama mea e o comoara

Răspuns :

mama mea

ea e ceam mai scumpa si cea care ma iubeste.
dumneaei a avut grija de mine,a fost... ca un inger pazitor pentru mine.dansa e cea care ma va iubi mai mult ca altcineva.
- tu draga mea mama ma iubesti la fel de mult cum te iubesc si eu ,dar tu mai mult ca mine.dumneata esti mama mea si cu cea mai mare placere eu te respect din toata inima mea.
                                      Mama mea e o comoara
   Majoritate oamenilor nu isi dau seama ce este fiinta mama. Mama este o persoana nedescris de buna,iubitoare,intelegatoare,etc.  Ea ne-a dat viata pe acest pamant,daca nu ar fii ea noi nu am fii existat si de acee treuie sa o pretuim ca pe o comoara! Ati vrea voi vreodata sa va fure cineva comoara cu mult aur? Bineinteles ca nu ati vrea atunci inchipuiti-va ca mama este comoara voastra de pret.
   Ea ne invata tot ce e bine,daca gresim uneori ea ne iarta. Noi ar trebui sa o respectam,sa o iubim,sa nu o facem sa planga niciodata! Voi,care ascultati aceste povete sa vi se deschida urechea la aceste sfaturi. Nu uitati,mama este o fiinta importanta in viata noastra si a fiecaruia dintre noi!       MAMI,TE IUBESC!