RO Study
👤
Secret4
Secret4
08-03-2016
Engleza
a fost răspuns
pliz pliz pliz pliz pliz ploz pliz
Răspuns :
Sanzimaria
Sanzimaria
08-03-2016
a) Yes, I had.
b) My arm.
c)Yes, I was in hospital.
d)I have it from my horse
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maria Are Mai Multi Frati. Ea A Cumparat 26 Caiete Si 16 Creioane. Impartindu-le In Mod Egal Fratilor Ei, A Constatat Ca I-au Mai Ramas Doua Caite Si Un Creion
Mama Noi Eram Bratele Tale Ajungeam Marul Din Varful Pomului-comenteaza!!!!!!!
Intro Împărțire Dempartitul Este Cel Mai Mare Numar De 5 Cifre Identice, Iar Impartitorul Este Cel Mai Mare Numar De O Cifră. Care Este Câtul?
Unghiul Congruent Cu Suplementul Sau Are Masura Egala Cu...
Ma Puteti Ajuta La Exercitiul Acesta? [tex] \sqrt{201+2* \frac{200+201}{2} } [/tex]
Puteți Să Mă Ajutați... Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul Orașul Dragonilor , De 15-25 De Rânduri. Vă Rog Am Nevoie De Ea Repede. Mulțumesc Anticipat.
Un Muncitor A Efectuat In Prima Zi 1/6 Dintr-o Lucrare, Iar In Ziua A Doua 2/9 Din Acea Lucrare. Ce Parte Din Lucrare A Efectuat Muncitorul In Cele Doua Zile
3 Muncitori, Lucrând 8 Ore Pe Zi, Termină O Lucrari În 12 Zile. Câti Muncitori Avem Nevoie, Pentru A Lucra 10 Ore Pe Zi, Și A Termina Lucrarea În 15 Zile.
Intr-un Trapez Abcd,ab Este Paralel Cu Cd , Ab >cd,se Da Ab=28 Cm,iar Lungimea Seg. De Pe Linia Mijlocie Cuprins Intre Diagonale Este De 8 Cm.Calculati Lungi
Intro Ex Au Plecat 375 Baieti Si Cu 127 Mai Putine Fete.Cati Copii Au Plecat In Ex