RO Study
👤
Jeni8
Jeni8
08-03-2016
Matematică
a fost răspuns
in ce nr de forma ab catul cifrelor este 6 ? dar 7?
Răspuns :
DoamnaVatasescu
DoamnaVatasescu
08-03-2016
la 6_32,23
iar 7....71,17
sper ca e bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Are Cineva O Structura De Apartenenta A Unui Text Ca Apartine Genului Liric Care Poate Fi Aplicata Pt Evaluarea Nationala ? 40 Puncte
Buna! Un Elicopter Parcurge Un Drum In Patru Zile.În Prima Zi Parcurge 1/4 Din Drum,a Doua Zi 2/3 Din Cea Ramas ,a Treia Zi 1/2 Din Noul Rest ,iar A Patra Zi Ul
Νоilе Tеndinţе Еduϲaţiоnalе Рrоmоvatе În Ϲadrul Rеfоrmеi .învăţământului Trеbuiе Ѕă Рună Aϲϲеntul Ре Fоrmarеa Unеi Реrѕоnalităţi Libеrе Şi Indереndеntе Ϲarе V
1. Arătaţi Căma Poate Ajuta Cineva?
Buna! In 3 Zile O Persoana Cheltuieste O Suma De Bani. In Prima Zi Cheltuieste O Patrime Din Suma, A Doua Zi Cheltuieste Jumatate Din Suma Ramasa, Iar A Treia
Se Considera Functia F:r->r,f(x)=√x+2/√x+3. Sa Se Calculeze F(2)+f(3)
Calculatu Masa De Soda Caustica Si Volumul Total De Gaze Care Rezultă Prin Electroliza A 2000 Kg Solutie Saramura Dd C=58,8 •/• Urgent Dau Coroană
Într-o Echipă De Gimnastică Sunt Mai Mult De 20 De Copii Și Mai Puțin De 25 .¼ Din Numărul Fetelor Este Egal Cu Jumătate Din Numărul Băieților .Fiecare Copil Ma
Îmi Poate Spune Cineva Cum Deosebesc Propozițiile Subordonate Și La Ce Întrebari Răspund? Dacă Puteți Să-mi Dați Niște Exemple Ar Fi Bine
Spuneți-mi Va Rog O Idee De Compunere Narativa Care Sa Se Potrivească In Mai Multe Situații Dau Corona