RO Study
👤
Andrei111173
Andrei111173
07-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Sens asemanator pentu imn
Răspuns :
Tdsgyby1000
Tdsgyby1000
07-03-2016
DAca vrei sinonim imn=oda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Paralelipiped Dreptunghic ABCDA”B”C”D” Are BD”=25cm Si Aria Bazei Egala Cu 108 Cm Patratiiar AB Si BC Sunt Direct Proportionale Si 0,(3) Si 0,25aflati Dimens
Formati Pluralul De Nominativ-acuzativ Nearticulat Si Articulat Hotarat Al Substantivelor Date Mai Jos. Subliniati Cu Rosu Articolul Si Cu Albastru Desinentele.
ABC Triunghi, P ∈(AB) , Q ∈(AC) , R ∈(BC) Astfel Incat PQ || BC , QR || AB. Aratati Ca AP(supra)PB = BR(supra)RC , aratati Ca AP(supra)AB (ori) BC(supra)B
1 ....scrie3nr.naturale Mai Mari Decat 543,dar Mai Mici Decat 687. 2....scrieti3numere Naturale,mai Mici Decat 981
1 ....scrie3nr.naturale Mai Mari Decat 543,dar Mai Mici Decat 687. 2....scrieti3numere Naturale,mai Mici Decat 981
Vreau Si Eu Propozitii Cu Prepozitiile Din Cazul Dativ Si Genitiv.
Salut.Am Un Exercitiu La Romana Si Vreau Sa Ma Ajutati.Imaginati-va Un Scurt Dialog(pe O Tema Aleasa De Voi)intre Doua Persoane.Folositi Pronume Si Adjective Pr
Buna ,cine Ma Ajuta Si Pe Mine Urgent . Am Nevoie Sa Precizez Felul Subordonatelor Din Frazele: Despre Ce M-ai Intrebat Se Vorbeste Mult. E Usor Pentru Cine I
Aflati Pretul Unui Obiect Dupa O Majorare De ( Marire ) Cu 15%, Daca Pretul Actual Este De 2500 Lei.
Mar Para Nuca +mar Para Nuca=para Para NucaFiecarui Fruct Ii Corespunde O Cifra. Care Sunt Cifrele?