RO Study
👤
Andreita120000
Andreita120000
07-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Stie este verb??dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-03-2016
STIE=VERB PERSONAL PREDICATIV
Answer Link
Alyia
Alyia
07-03-2016
Stie este verb,actiune la prezent,la persoana a3-a singular!!!Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Taran Are De Sapte Ori Mai Multe Gaini Decat Rate . Duce Ce Vinde 15 Gaini Si Cumpara 3 Rate Numarul Gainilor Devine De 4 Ori Mai Mare Decat Cel Al Ratelor .
Am De Facut Un Proiect Despre SOPARLA VERDE Si Am Nevoie De Niste Lucruri Interesante! VA ROOOOG!
Care Este Diferenta Dintre Marimile Direct Proportionale Si Cele Invers Proportionale? Nu Le Pot Deosebi In Probleme..daca As Sti Ca Sunt Direct/invers Proporti
O Compunere Despre Iepure Cu Titlu Fricosu De Clasa A Patra
Compuneti Probleme Dupa : A) 1 |----| 2 |----|----|----| } 648 b) 1 |----| 2 |----|25-| }649 c) 113 ×5+119×8+215×7=
In Rombul ABCD Se Cunosc AB=8 Cm Si Masura Unghiului BAD=60 Grade.Determinati: a)lungimea Diagonalei BD b) Aria Rombului ABCD c)lungimea Razei Cercului Inscris
Buna!Am De Facut Un Text In Engleza Despre Un Talisman Care Citeste Gandurile. Ma Intrebam Daca Imi Puteti Da Idei,in Romana.
Expresii Cu Carte.Ex.⇒cuvânt:om De Cuvânt,joc De Cuvinte(glumă).Maxim 10,minim 4.
Ce Rol Are Vulturul In Mentinerea Echilibrului In Natura ?
Suma Dintre Cel Mai Mic Nr Intreg De O Cifra Si Cel Mai Mare Nr Intreg De O Cifra Este Egala Cu.........