RO Study
👤
Iulica67
Iulica67
13-10-2014
Istorie
a fost răspuns
Ce este istoria ??? Va dau 85 puncte!!!!
Răspuns :
Swagger
Swagger
13-10-2014
Istoria este s
tiința care studiază trecutul umanității și al societăților omenești cu scopul de a le reconstitui..
Answer Link
Par
Par
13-10-2014
Istoria este relatarea unor imagini din trecut facute de oameni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Completați Propozitiile:În Penar Eu Am........ Si O .......Prietenul Meu Se Numeste......... Radieră, Marian, Creioane
Calculati : A ) [(-3/2) La Puterea 4 × (-3/2) La Puterea 5] ÷ (-2/3) La Puterea -7 ;b) (-0,25) La Puterea 2 + [ -1/2 (2 La Puterea 2) + 0,(1)] ÷ [+0,8(3)
15. Determinaţi Două Numere Naturale Ştiind Că Diferenţa Lor Este 48, Iar La Ȋmpărţirea Primului Număr La Cel De-al Doilea Se Obţine Câtul 3 Şi Restul 2.
Ordoneaza Raspunsurile La Urmatoarele Intrebari Intr-un Scurt Text.Da-i Un Titlu Potrivit.
Precizați Importanța Protocolului De Comunicație
Asemănări Şi Deosebiri Între Un Delfin Şi O Balenă
35 Scrie Un Text, De 70-80 De Cuvinte, În Care Să Explici,la Fel Ca Vulpea, Cum Ți-ai Dori Să Te Împrieteneșticu Cineva.
Repede Exercițiul 9 Va Rog
O Persoana Cheltuie In Prima Zi O Patrime Din Suma De Bani. A Doua Zi Cheltuie O Treime Din Ce I-a Mai Ramas. A Treia Zi, Cheltuirle Ultimii 8 Lei. Aflati Ce Su
Daniela Împreună Cu Tatăl Și Bunica Au 90 De Ani .Peste Doi Ani Tatal Va Avea De Opt Ori Vârsta Fiicei ,iar Bunica Va Avea De Două Ori Vârsta Actuală A Tatălui