👤
Bradandreea17
a fost răspuns

Buna va rog sa imi traduceti acest text in engleza , repede va rog. Ofer coronita!!

Este un serial turcesc in care este vorba despre o poveste de dragodte care intampina multe dificultati.
Actorii prinicipali din acest derial sunt Bahar si Ates.
Bahara are o sora vitrega pe nume Efsun , acesteia nu ii place de de Bahar deoarece aceasta este fiica unui om de afaceri pe nume Atahan Mehmet Emir . Intr-o zi Mehmet Emir si Ates au venit la familia Demirce si au cerut sa o vada pe fata lui Mehmet Emir deoarece vrea sa o ia acasa la el , la conac. Nura mama fetelor la obligat pe Ilias tatal lor sa il minta pe Mehmet Emir ca Efsun este fiica lui . Mehmet necunoscand fetele a luat-o pe Efsun la conac. Dupa un timp Bahar a inceput sa se intalneasca cu Ates tot mai des si au inceput o relatie care dupa un timp a fost stricata de Efsun, dra pentru ca cei doi erau foarte indragostiti au trecut peste toate incercarile lui Efsun si Nura de a le strica relatia.
Efsun a intalnit un comisar cu care la inceput se intelegea foarte rau , dar dupa putin timp Ismail comisarul ia spus ca sa indragostit de ea si ca ar vrea sa aiba o relatie . Efsun a acceptat dar pentru ca este foarte rea sa tot certat cu Ismail si a incepu sa ii spuna "Robocop" . Nura mama adevarata a lui Efsun nu este de acord cu relatia fiicei sale si ii spune sa nu se mai vorbeasca cu Ismail , Efsun merge nervoasa la conac si incepe sa isi verse nervi pe familia sa.
Efsun este un personaj negativ in acest serial , ea a facut mult rau familiei Atahan.

Răspuns :

Stiu filmul este foarte frumos dar nu stiu cum sa il fac in engleza îmi pare rău.
Is a turkish series  about a love story.
The main characters are Bahar and Ates. Bahar has a step sister named Efsun , which hates Bahar because Bahar is the daughter of a bussines man names Atahan Mehmet Emir. One day Mehmet goes to Demirci family to meet his daughter but Nuran switches the girls , saying that Efsun is his daughter not Bahar . Mehmet Emir belives in Nuran . After this Bahar meets Ates and falls in love with him , but Efsun wants to take this too from Bahar, but the love of Bahar and Ates was too strong.
Efsun met a policeman which at first hated him but then she fell in love with him . Nuran doesn't want that Efsun have a relationship with Ismail . Efsun is a negative character in this Tv show , because makes a lot of bad things to Atahan family