RO Study
👤
Mia09
Mia09
07-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Muntele este cea mai mare forma de relief ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-03-2016
Da, deoarece sunt cei mai inalti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Care A Efectuat Calculul Corect Este: A. Teodora; B. Mihai; C. Andra; D. Laurenţiu. 3 23 3a) Cât Trebuie Adăugat Numărului Pentru A Obține 24 77b) Cu Cât Tr
3)Selectează Două Informații Din Acest Articol Care Te Conving Să Vezi Filmul.1 Un Rând.2 Un Rând.2)Când Crezi Că A Fost Scris Articolul?A.Sâmbătă,8 August,2009
15. Suma A Trei Numere Este 2 603. Primul Număr Înseamnă Trei Sferturi Din Al Treilea, Iar Acesta O Treime Din Al Doilea. Care Sunt Numerele? Ajută Cineva Urgen
De Trecut În Enunțuri Substantivul Copil La Toate Cazurile ,cu Toate Funcțile Sintactice Învățate. (lecții Învățate Nominativ,acuzativ,dativ,genitiv,vocativ). A
15. Columna Lui Traian Are O Înălțime De Aproximativ 40 M, Iar O Machetă A Sa Are Înălțimea De 1,6 M. Verificati Daca Scara La Care Este Facuta Machetaa Este 1
Personajul-narator Pare A-şi Dori Ca Eliberarea Lui Să Aibă Loc Cât Mai Târziu Posibil, Nu inainte De A Vedea Minunile Adâncurilor, Afirmând: ,chiar Dacă Va Tre
Am Nevoie Repede De Rezolvare La Asta. DAU COROANA!!!
Un Careu De Cuvinte Încrucișate, Pe A Cărui Verticală Să Rezulte PERSONAJ LITERAR, Iar Definițiile Utilizate Pe Orizontală Să Fie Concepte Operaționale De La Li
Analiza Cazului: 1 Care Sunt Cauzele Defrişării Pădurii Amazoniene? 2 In Care Ţară A Americii De Sud Sunt Depistate Cele Mai Masive Defrişări De Pădure Ecuatori
Acum E Timpul Să Vorbim Despre Tine Raportează Te La Valorile În Care Crezi Tu Și Formulează Câte Un Enunț În Care Să Reprezinte Eu Cred În..... Deoarece......e