RO Study
👤
AndreeaIonescu11
AndreeaIonescu11
07-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Doua patrimi din 1924
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-03-2016
1924:4X2=481X2=962 coroana te rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Teorema Celor 3 Perpendiculare
Pe Planul Triungiului Dreptunghic ABC,masura Unghiului A=90 Se Ridica Perpendiculara AM ,AM=3cm.Stiind Ca AB=6cm Si AC=6√ 3 Cm Aflati Distanta Da La Punctul M L
Cum Se RezolvaArata Ca Nu Exista Numere Naturale Care Impartitela 14 Sa Dea Restul 8 Siimpartite La 16 Sa Dea Restul 7.
Ce Trebuie Sa Scriu La Intrebarea :identificati Tipul Urm.regionalisme :scripcar ( De Ex.) ?multumesc
Cum Se Face Ful Gi Din Hartie
Exemple De Propozitii:1. Atribut Adjectival Exprimat Prin:a) Adjectiv Propriu Zis:-b)adjectiv Provenit Din Verb La Participiu-c)adjectiv Pronominal-d)numeral Cu
Pe Planul Triungiului Dreptunghic ABC,masura Unghiului A=90 Se Ridica Perpendiculara AM ,AM=3cm.Stiind Ca AB=6cm Si AC=6√ 3 Cm Aflati Distanta Da La Punctul M L
Daca AB=10cm, A Apartine(BM),BM=13cm Atunci Lungimea Lui AM=........................
Exemple De Propozitii:1. Atribut Adjectival Exprimat Prin:a) Adjectiv Propriu Zis:-b)adjectiv Provenit Din Verb La Participiu-c)adjectiv Pronominal-d)numeral Cu
Am Si Eu Nevoie De Un Raspuns La Un Exercitiu Daca Ma Puteti Ajuta... Exercitiu: Daca Dintr-un Numar X Scad 10, Apoi 8, Obtin 8? Multumesc Si Astept..