RO Study
👤
Miki56
Miki56
07-03-2016
Matematică
a fost răspuns
a>b de 3 ori,b>c cu 4 si a-c=22.
Răspuns :
Distrgatorul
Distrgatorul
07-03-2016
b=c×3 => a=9×c =>
a-c=22 => 9c-3c=22 =>
mhhf
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți 5 Propoziții Utilizând Pronume Personale De Politețe Și Formule Reverențioase
IMI FACE SI MIE CNV ASTEA?? VA ROGGG!! DAU COROANA
Va Rog Din Tot Sufletul Că Să Mă Ajutați Că Îmi Trebuie Pentru Marți ! TREBUIE CA SA FAC UN GMAIL CA ACESTA LA FEL UNDE CA SA SPUN CE FAC IN WEEKEND SI SA IL TR
Cu Shemă Și Rezolvarerezolvă Problema Cu Justificări150 Kg De Făină Sunt Ambalate Câte 3 Kg În Pachete.Câte Pachete Vor Rămâne, Dacă Se Vor Vinde 23 De Pachete?
Mara A Cumparat 3 Trandafiri Si S Lalele, Platind In Total 35 De Lei. Danas5 Trandafirisi Lalele Si A Platit 53 De Lei. Afla Cat Costa Un Trandafir SitNon Pentr
Ma Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva Cred Sa Calculez Ca Eu Nu Îmi Dau Seama Cum Se Fac
5. Modifica Forma Substantivelor Însoțite De Adjective, În Funcție De Număr: Număr Plural Număr Singular Tablou Sumbru Oamenii Viteji Viscol Naprasnic Puii Laco
Răspunde La Intrebari1.Numiti Cele 3 Părți Ale Greciei Antice?2.Care Sunt Marile Care Scalda Grecia Antica?va Rog Ajutatima
2/51 Interior /Tema Pentru Mâine Va Rog Frumos (7puncte)plzz!!Dau Corona!Va Roggggg!!
Identificați Substantivele In Cazurile Nominativ Si Acuzativ