RO Study
👤
Alex2404
Alex2404
07-03-2016
Limba română
a fost răspuns
sens diferit pt cuvantul corn
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
07-03-2016
Din depărtare se auzea un sunet de corn.
Mi-am luat un corn cu mere.
Berbecul din curtea vecinei si-a rupt un corn.
Locuiesc in cornul satului.
M-am dus să fac fan in cornul dealului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Acest Basm Nu Exista O Aventura Eroica Destinata Sa Slaveze Lumea Si Sa Pedepseasca Raufacatorii. Care Este Ideea Centrala In Jurul Careia Sa Construieste Po
13. Calculați: Va Rog Frumos
Analizati Substantivele, Predicatele Si Pronumele Personal Din Textul: „Odată, O Broască A Zărit Un Bou. Și-a Spus, Având Multă Încredere În Sine, Că Ar Fi Bin
6 Ana A Adunat 3 Găletuşe Cu Afine. Dintr-o Gǎletuşă De Afine Se Obţin 3 Litri De Suc. Știind Că Ana A Vândut Sucul Obținut Cu 8 Lei Litrul, Află Ce Sumă A Înca
Am Nevoie De Ajutor La Exercițiile 1 Și 2, Dau Coroana!
Perimetrul Ший Dreptunghi Esse Latimea Reprezinta & Din 80m, Iar Latimea Lungine. Calculați Perii Lenginile Laturilor Dreptunghiului
Subliniaza, In Fragmentele De Mai Jos, Cu O Linie Articolele Demonstrative Si Cu Doua Linii Adjectivele Pe Care Le Insotesc
Menționează Denumirea Societății Propusă De Theodor Rosetti ,utilizând Informații Din Textul Dat Dau Coroană!
B) Ex 2 Repedeeeee !!!!! B) Cu Ajutorul Dictionarului,gaseste Intelesul Cuvintelor Noi.Vă Rog Repede Repede Repede Repede
Faceți Enunțuri În Care VOI Să Stea În Toate Cazurile Și Funcțiile Sintactice (repede Vă Rog Frumos)