RO Study
👤
Sarpe5
Sarpe5
07-03-2016
Matematică
a fost răspuns
x supra 2=5 cat face
Răspuns :
BiBii2
BiBii2
07-03-2016
x/2=5
x=2x5=10
10/2=5
Answer Link
Marysavu
Marysavu
07-03-2016
x supra 2 = 5
=> x = 5 ori 2
=> x= 10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Traduce Si Mie Cineva Citatul Asta Exact? Be Brave And Fearless To Know That Even If You Do Make A Wrong Decision You're Making It For A Good Re
Se. Dau Multimile : A ={1}, B={1,2} C={1,2,3}. Scrieti Pentru Fiecare Doua Multimi Daca Una Este Inclusa In Ceealata Sau Nu
5supra6 Ori 6 =.....
Mentioneaza Functia Sintactica A Locutiunilor: Cu Luare Aminte; Parere De Rau; Cu Bagare De Seama. Copilul Privea Cu Luare-aminte Pajistea Din Fata Lui. Pasi Cu
Intr-o Livada Cresc 15 Copaci.3/5 Din Ei Sint Meri.Citi Meri Sint In Livada?URGENT
Mircea Rezolva În 35 De Minute 7 Probleme.Care Este Opereția Care Te Ajută Să Afli În Câte Minute Rezolva O Problema.URGENT!!!!
Intr-o Jumatate De Ora Am Pregatire, Am Nevoie Urgentaa!Fie Expresia E(x) = (x+2/x-5 - 14/x^2 -8x +15) :1/x^2 - 9, Unde X E R\{-3,3,5} a) Aratati Ca X^2 - 8x +1
Sărăcuţul D
Fie ABCD Un Patrulater Oarecare În Care CE Este Bisectoarea Unghiului BCD, E Aparține Segmentului BD, FE Paralel Cu AB, F Aparține Segmentului AD. Dacă Se Știu
Ajutati-ma Rapid Va Rog! Dau Coroana Si 35+18 Puncte! O Compunere Narativa Al Carei Inceput Sa Fie: "Orice Călătorie Prin Tara Este Un Prilej De A Descoperii Lo