RO Study
👤
DrKSorin
DrKSorin
05-01-2014
Matematică
a fost răspuns
Aflaţi latura unui pătrat cu aria de 324 cm
²
Răspuns :
Petronella
Petronella
05-01-2014
Pai stii ca formua pt.aria patratului este latura la patrat asa ca extragi radicalul din 324 si iti va da 18 cm patrati.:)
Answer Link
Mihaelalozanu
Mihaelalozanu
05-01-2014
√324 = 18
Latura patratului este de 18 cm.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei! Dati-mi Va Rog 5 Exemple De Obiecte Realizate Din: Fier, Fonta, Otel, Cupru, Aluminiu, Alama, Bronz, Duraluminium, Zinc, Plumb, Nichel, Staniu, Aur, Argint
Am Nevoie De 3 Sensuri Diferite La Vb. A Trece
Am Nevoie De Ajutor La Ex 4,cine Imi Da Raspuns Corect Dau Si Cel Mai Bun Raspuns Si Multumesc Si Multe Puncte
Sa Se Determine Multimile A,B,C,D,stiind Ca Indeplinesc Simultan Conditiile A) AnB=2,3,4 BC/A=1,7 C)A\C=5,6 D)B
1)cristi A Scris :rezolvand Ecuatia 15×-17=28veti Obtine N Bratelor Prin Care Duarea Se Varsa In Marea Neagra 2)ioana A Scris :nr Tarilorin Care Sa Sarbatorit
Make Sentence With The Worlds/ Phrases From The List:vegetables, Slices, Bake Bread, Sour, Vitamins, Side Salad, Bowl, Loaf, Celebrate, Frying Pan, Diet, Vege
O Compunere Cu Titlu Craciun In Familia Mea
Stie Cineva Un Sinonim Pentru ''a Cauta Sfat''?
In Paralelogramul ABCD,masura Unghiului A Este Egala Cu 38 De Grade.Masura Unghiului D Este Egala Cu....
Dupa Doua Reduceri Consecutive De Pret,prima De 15 %,a Doua De 5 %,un Telefon Mobil Costa 646 Lei.Care A Fost Pretul initial Al Telefonului Mobil?