RO Study
👤
Rozalianaum730
Rozalianaum730
12-10-2014
Matematică
a fost răspuns
a-b=27 si c=30,calculati ca-cb=
Răspuns :
Alexap
Alexap
12-10-2014
Fara suparare , dar cred ca este a treilea exercitiu de acest gen si tu tot nu ai priceput ca trebuie sa dai factor comun si sa inlocuiesti?!
Answer Link
Georgianab
Georgianab
12-10-2014
ca-cb=c(a-b)=30x27=810
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic, Cu *A = 90° Şi B=30° A) Calculează Lungimea Ipotenuzei, Ştiind Că AC=5 Cm. B) Calculează Lungimea Catetei AC, Ştiind Că BC=
O Cantitate De Portocale A Fost Împărțită În Trei Părți Prima Parte Este Egală Cu 1/2 Din Întreaga Cantitate 150 Kg A Doua Parte Cât 3/5 Din Rest Iar A Treia Pa
Rezumat La A 4 Carte Din Colecția Însemnele Unei Pustoaice
Schimbă În Monede Bancnotele De1 Leu Și De 5 Lei Găsind Mai Multe Variante
Vă Rog Să Mă Ajutați! Mulțumesc
Citește Textul De Mai Jos, Apoi Rezolvă Sarcinile Propuse. Unul Dintre Cele Mai Vizibile Efecte Ale Schimbărilor Climatice Este Creşterea Nivelului Oceanului Pl
LUCRAȚI ÎN GRUPE! Răspundeți Fiecare La Întrebarea „Ce Anotimp Preferi?" Şi Apoi, n Funcţie De Răspunsuri, Grupați-vă În Patru Echipe. Formulaţi Împreună Răspu
Salut Va Rog Cine Poate Sa Imi Faca Si Mie Toata Pagina Va Rog. Dau Coroana Si 5 Stele
Selectează Şi Transcrie Mai Jos Portretul Vrăjitorului Făcut De Cei Doi Şoricei, Verişori Înde- părtaţi Ai Hamsterului Star. Textul Pisica Albastra Ai Padurea
4. Dacă 4 Gogoşi Şi 4 Briose Cântăresc 800 G, Cât Cântăresc 3 Gogoşi Şi 3 Briose? Vă Rog Dau Coroană