RO Study
👤
DariaDouche
DariaDouche
06-03-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos .......
Răspuns :
Nicolescu1
Nicolescu1
06-03-2016
Imi pare rau dar nu se vede clar nu te supara prietene!
Answer Link
BlueSapphire
BlueSapphire
06-03-2016
Presupun ca punctul b il ai de facut, nu? Daca e punctul b atunci e gresita ecuatia deoarece daca inmultesti un numar mai mic cu o fractie subunitara nu o sa-ti NICIODATA un numar mai mare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Precizează, În Două-trei Enunțuri, O Trăsătură Specifică Tiparului Textual Identificat În Fragmentul De Mai Jos, Ilustrând Cu O Secvență Relevantă: Laura Îi
9. Redactează Un Dialog Din Patru Replici Cu Unul Dintre Părinți Despre O Carte În Proză Pe Care Vrei Să O Cumperi De La Librărie. Utilizează În Dialog Cuvintel
Povestire Omul De Zăpadă După Hans Christian Andersen
Prezinta Cartea Habarnam In Orasul Soarelui In Acest Fel: -scurt Rezumat -fragment Preferat -personaj Preferat
Xuwbxyebxyeuxdu0cdqy Bdqy9 Vdy9qby9dqbcyrqbyxdqb7 Dqbu Dqy9 Byqdb Ydqb Y9dqbh Dq Usbcueuceby9feby9dbyebcuebu9cbwy9
Buna! Ma Poate Ajuta Cineva ? Am Nevoie De Caracterizarea Personajului Coca Din Textul Boul Si Viteii De Ion Baiesu. Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoie De El Maine
4. Raționalizați Numitorii
2. Citeşte: fragmentul În Care Se Însuflețesc Jucăriile.
Va Rogggg!!!!! E Urgentttttt Put Each Verb In Brackets Into A Suitable Form Ambele Exercitii
2. Ceea Ce Este Semnificativ Pentru Tema Familiei O Constituie Prezența Tatălui Şi A Mamei. Mama, Deşi Cu Mai Puțină Carte Decât Tatăl, Este Centrul Familiei. E