RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-03-2016
Fizică
a fost răspuns
formula carbonatului de fier
Răspuns :
Andra1566
Andra1566
06-03-2016
Fe2 (Co3)3 = carbonat de fier
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle X,y,z Stiiind Ca:x+y=90, Y+z=21 Si X+ Z=75
Suma A Trei Numere Este 94. Suma Primelor Doua Numere Este 58. Al Doilea Numar Este Cu 22 Mai Mare Decat Al Treilea. Afla Cele Trei Numere
Precizeaza Partile De Vorbire Din Care Sunt Compuse Adjectivele De Mai Jos, Precum Si Procedeul Compunerii.1.atotstiutor 2.cumsecade3.literar-artist
7la Puterea 8 Totul La A Treia
Exemplu Pt Acrostihul G R E U C E A N U
1.O Masă De 66,4 G De Iodură De Potasiu Reacionează Complet Cu Clorul.a. Scriei Ecuatia Reactiei Chimice Dintre Iodura De Potasiu Si Clor.b. Calculati Volumul D
1. O Cantitate De 4 Moli De Clor Reactioneaza Cu Potasiu. Notati Ecuatia Reactiei Chimice Si Calculati Masa (in Grame) De Clorura De Potasiu Care Se Formeaza In
Demonstrati Ca Mediana Corespunzatoare Ipotenuzei Unui Truinghi Dreptunghic Are Lungimea Egala Cu IP:2. MS!!
1)Suma A Doua Numere Este 150,iar Raportul Lor Este 2/3.Aflati Numerele.2)Aflati Un Numar,stiind Ca Inmultit Cu 2/5 Da Acelasi 2/5 Da Acelasi Rezultat Ca Atunci
Buna! Vreau Sa-mi Iau Un Laptop Si Nu Stiu Ce Proprietati Trebuie Sa Aibe Ca Sa Fie Bun (destul De Bun) ! Va Rog Spuneti-mi Ce Trebuie Sa Caut! Multumesc Mult!