RO Study
👤
Ceaci
Ceaci
06-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Un răspuns la problema asta
Răspuns :
Seegiu21
Seegiu21
06-03-2016
a) 5/12. b. 2/6 si c nush
Answer Link
Emy37
Emy37
06-03-2016
la ce este 1/2..e jumatate de galeata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)fie Numarul Natural N=abcd Cu Bara Deasupra.Aratati Ca Daca A+c=b+d,atunci N Se Divide Cu 11 B)aflati Cel Mai Mic Numar Natural De 4 Cifre Divizibil Cu 11
Suma A Doua Numere Rationale A Si B Este 156. Aflati Mumere Stiind Ca Raportul Dintre A+ 24 Si B-32 Are Valoarea 1 Imi Puteți Da Si Rezolvarea Mulțumesc
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine! Carui Gen Literar Apartine Poezia "Floriile" De Vasile Alecsandri???Am Pus Mai Jos Poezia! Iata Zile-ncalzitoareDupa Aspre
Dupa O Reducere De 10%, Pretul Unui Obiect A Devenit 54 Lei. Pretul Inital Al Obiectului Era...Datimi Si Modul In Care Ati Rezolvat.
Care Este Volumul Unei Soluții De Na2Co3 0,5 M Care Se Obține Prin Diluarea Cu Apa A 150ml De Soluție Na2Co3 15% Și Densitatea 1.15 G/mg? Puțin Ajutor Va Rog?
De Ce Nu Infloresc Ghioceii Vara ?
Exprimati Opinia Faţa De Mesajul Artistic Al Textului "Povestea Vorbi
Punctele A(-4, -5) Si B(3, -6) Sunt Varfurile Alaturate Ale Unui Romb Cu Diagonalele Paralele Cu Axele De Coordonate. Sa Se Afle Coordonatele Celorlalte Varfuri
Am O Problema La Chimie Si Nu Stiu Cum S-o Rezolv. "Se Amesteca 200 G Solutie De NaOH De Concentratie 4% Cu 800 G Solutie NaOH De Concentratie 2%. Solutia Obtin
Scrieti Doua Propoziții Despre Obiceiurile De Iarna In Care Sa Folosiți Cuvintele ,, Iau " Si ,,i-au"