RO Study
👤
Roberta25
Roberta25
06-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Alfa numărul necunoscut (a-9):7-30:6=20+31
Răspuns :
Ingrismih
Ingrismih
06-03-2016
(a-9):7-5=51
a-9=49:7
a=7+9
a=16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor!Traduceți Din Română În Franceză!Tatăl Meu Este Italian . El Are Părul Și Ochii Negrii . Mama Mea Este Franțuzoaică Are Ochii Negri Și Este
Formuleaza Doua Argumente In Favoarea Protejarii Padurilor Si Realizeaza Intervaluarea Activitatii.Repede!
Varog Un Text De 7 Propozitii Despre Profesia Medic Va Dau Stea Promit
Din Cei 36 De Elevi Ai Unei Clase, 20 Participa La Olimpiada De Matemetica, Iar 28 La Cea De Romana.Cati Elevi Participa La Ambele Olimpiade ?
Scrieți Idei Secundare Pentru Ideile Principale: Peștișorul Reușește Să Îl Ducă Pe Băiat Pe Fundul Mării. Băiatul Este Ajutat De Animalele Marine Să Ajungă La D
Aflați Numerele A Si B , Ştiind Că : A - B = 1386 ; A + A + A - B - B = 6026. Va Rog Frumos Ma Puteti Ajuta. Multumesc Mult.
Va Rog Scrie Timi Definitia Muschilor
Sa Se Calculeze A30 Stiind Ca A3=-2 , R=7
Andrei Si Cristina Au Cumparat Un Cadou=x Andrei A Contribuit Cu 60%din X Cristina A Contribuit Cu Restul De 80 Lei Cat Costa Cadoul , Cu Cati Lei A Contribui
Completati Verbele Lipsa Din Proverbele: Fricosul...........si De Umbra Lui. Fiecare Pasare Pe Limba Ei............ Fiecare Cioara Isi ................puiul Gre