RO Study
👤
Sinnnaa2
Sinnnaa2
06-03-2016
Limba română
a fost răspuns
doresc si eu o compunere despre Mama
Răspuns :
Violeta141
Violeta141
06-03-2016
Mama e cel mai frumos lucru din viata.Mama este totul pentru noi ea face totul pentru noi ca sa fim fericiti.Trebuie sa o respectam deoarecea ea nea dat viata.Imi iubesc foarte mult mama!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Divizorii Lui 15 Si Determinați Numerele Naturale X Stiind Ca 15: (x + 1).Va Rog, Am Nevoie De Ajutor
Va Rog Repede!Model Identic!!Dau Coroana
8 Correct The Sentences Using The Negativeform Of The Passive.The Light Bulb Was Invented By Bill Gates.(Thomas Edison)The Light Bulb Was Not Invented ByBill Ga
2.Elena A Cumpărat Pentru Împodobitea Bradului 7 Ghirlande Cu Câte 12 Clopoţei.Câți Clopoţei Sunt În Total?3.Câte Flori Primeste Mama De La Cei 7 Copii Ai Ei? E
Scrisori În Engleză Pentru Un Prieten
Leustachius Este Mentionat Ca Voievod Al Transilvaniei In Anul:?
Raspundeti La Urmatoarele Intrebari:1. Quel Age A Xaiver?2. Quel Est Le Nom De Son College?3. Dans Quelle Ville Il Habite?4. Qu'est-ce Que Xavier Fait Le Matin?
Dacă AB Egal Cu 2,4 M B C Egal Cu 30 Dm Ac Egal Cu 18 Dm Calculați A D Va Rog E Urgent Dau Corona!!!!!
Efectuează 100 - 6 × 7 + 15 25 + 5 × 7 - 15 32 Împărțit 8 Plus 8 Ori 9 81 Împărțind 9 Plus 77 75 Minus 7 Plus 4 Ori 8
Analizati Predicatele Nominale Din Ex: - Bunica Este Blândă. - Prăjitura A Fost Delicioasa. - Tu Erai Încântată De Acel Lucru.